Серійний БПЛА MQ-9B SkyGuardian випробували з навантаженням в 150%

Новини

General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) недавно завершила повномасштабні статичні випробування дистанційно пілотованого літака MQ-9B після трьох місяців великих випробувань.

Випробування включали кілька варіантів навантаження до 150% від очікуваних максимальних польотних навантажень. Крило було навантажено за допомогою спеціально розроблених пристосувань для розподілу навантаження, що імітує пориви вітру та умови маневру, інформує enovosty.com/news.

«Успішне завершення випробувань FSS на крилі MQ-9B стало критично важливим кроком в доказі того, що наша конструкція відповідає суворим сертифікаційним стандартам міцності і цілісності конструкції», – сказав Ді Вілсон, віце-президент з інженерних досліджень, розробки і проектування обладнання.

Цей конкретний дизайн крила є кульмінацією великих зусиль по розробці в декількох областях в рамках GA-ASI і являє собою важливу віху в кваліфікації MQ-9B SkyGuardian і SeaGuardian RPA для польотів в несегрегірованном повітряному просторі. Успішні випробування крила також визначають базову конструкцію крила для всієї лінійки продукції MQ-9B. Це дуже важливо, оскільки GA-ASI починає поставки кільком клієнтам, які користуються MQ-9B, включаючи Великобританію, Бельгію і Австралію.

General Atomics MQ-9 Reaperрозвідувально-ударний БПЛА. Розроблений компанією General Atomics Aeronautical Systems для використання у ВПС США, ВМС США, і Британських КВПС. Перший політ відбувся 2 лютого 2001 року. Створений на основі MQ-1 Predator.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: