У Баку проходить 74-й Міжнародний астронавтичний конгрес

Новини

У Баку проходить 74-й міжнародний астронавтичний конгрес, організований Азербайджанською космічною агенцією (Азеркосмос) у партнерстві з Міжнародною астронавтичною федерацією (IAF).

Як повідомляє АЗЕРТАДЖ, у заході беруть участь представники космічних агентств, державного сектору, інвесторів та приватних космічних компаній, а також місцевих та міжнародних ЗМІ – загалом понад 5 тисяч представників зі 101 країни.

У виставковому павільйоні Міжнародного астронавтичного конгресу представлено 150 компаній.

Серед агентств та компаній, що беруть участь у виставці, – Національне управління з аеронавтики та дослідження космічного простору США (NASA), японське агентство аерокосмічних досліджень JAXA, італійське космічне агентство Agenzia Speziale Italiana, компанія AIRBUS, канадський інноваційний центр INO, французький національний центр , індійське космічне агентство ISRO, турецьке космічне агентство Türkiye Uzay Ajansı та багато інших авторитетних міжнародних компаній.

У рамках конгресу будуть організовані конференції, технічні сесії та виставки. Технічні сесії відбудуться у Центрі Гейдара Алієва.

Зазначимо, що наступний Міжнародний астронавтичний конгрес проходитиме в італійському Мілані.

Місто, яке прийме Конгрес у 2026 році, буде обране та оголошене в рамках бакинського конгресу.

Міжнародний астронавтичний конгрес у Баку триватиме до 6 жовтня.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: