Сайт «Аерокосмічний портал України» та журнал «Аерокосмічний вісник» зареєстровано як медіа

Головні теми

23 травня 2024 року під час засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення було ухвалено рішення про реєстрацію ТОВ «Інформаційно-аналітичний центр «Спейс-Інформ» суб’єктом у сфері онлайн-медіа з вебсайтом «Аерокосмічний портал України» (ідентифікатор медіа – R40-04485) та суб’єктом у сфері друкованих медіа з журналом «Аерокосмічний вісник» (ідентифікатор медіа – R30-04495).

Нагадаємо, що 31 березня 2023 року набув чинності Закон України «Про медіа», ухвалений Верховною Радою 13 грудня 2022 року на вимогу для вступу України до ЄС.

Після набуття чинності закону таке поняття як інформаційні агентства перестало існувати. Всі існуючі інформагентства та всі друковані медіа мали подати заяви про перереєстрацію упродовж року з набрання чинності законом – до 31 березня 2024 року.

Інформаційно-аналітичний центр «Спейс-Інформ» було зареєстровано як інформаційне агентство у 2001 році, а журнал «Аерокосмічний вісник» було зареєстровано як друкований засіб масової інформації у 2002 році.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: