Астронавт Скотт Келлі та режисер Даг Лайман приїхали до Києва

Новини

23 травня до столиці України прибули амбасадор фандрейзингової платформи Unired24 астронавт Скотт Келлі й режисер Даг Лайман.

Про це  повідомляє United24.

Вони сфотографувалися на фоні центрального залізничного вокзалу Києва, де після прибуття фотографуються майже всі гості столиці.

“Наш амбасадор, астронавт Скотт Келлі, разом з Дагом Лайманом, режисером “Ідентифікація Борна” та “Містер і місіс Сміт”, прибули ранковим потягом. Ласкаво просимо до України”, – йдеться у підписі до фото.

У жовтні 2022 року Скотт Келлі став амбасадором UNITED24, а в листопаді відвідав Ірпінь Київської області та дитячу лікарню “Охмадит” у Києві.

Тоді віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров зазначав, що Келлі допомагатиме напряму “Медична допомога” збирати кошти на “швидкі” класу С.

Що стосується Лаймана, то він вже відвідував Україну у квітні 2022 року. Він знімав документальний фільм про повномасштабне російське вторгнення.

Довідка

Скотт Келлі – колишній капітан ВМС США. Він здійснив чотири космічні польоти та встановив декілька рекордів: зі сумарного перебування в космосі протягом 520 днів 10 годин і 33 хвилин і безперервного перебування на орбіті – 340 днів поспіль.

Дуглас “Даг” Лайман – американський режисер і продюсер. Автор багатьох популярних фільмів 1990-2010-х років, серед яких “Свінгери” (1996), “Ідентифікація Борна” (2002), “Містер і місис Сміт” (2005), “Телепорт” (2008), “Гра без правил” (2010), “На межі майбутнього” (2014).

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: