Серія онлайн-зустрічей до річниці польоту в космос Леоніда Каденюка

Новини

З нагоди 26-ої річниці польоту в космос першого космонавта України Леоніда Каденюка у листопаді та грудні 2023 року пройде низка заходів на тему «НОВА КОСМІЧНА ЕРА – ЦЕ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ» («New Space – New Opportunities for Youth»).

Мета заходів: ознайомлення студентів та учнівської молоді з сучасними тенденціями розвитку світової космічної галузі та демонстрація можливості знайти свій шлях самореалізації.

Метод: розповіді про життєві історії досягнення професійного успіху в космічному секторі, поради на основі життєвого досвіду.

Форма: онлайн-спілкування з дублером Леоніда Каденюка Ярославом Пустовим та біологом Надією Адамчук-Чалою, яка входила до складу загону космонавтів України.

План заходів:

І. Вступна зустріч. 19 листопада 2023 року о 15:00 до 16:00.

Із історії польоту в космос Леонід Каденюка на американському багаторазовому кораблі «Колумбія» місія «STS-87». Причини нинішнього буму в світовій космічній галузі, його відмінності від космічної гонки минулого століття (Ярослав Пустовий).

ІІ. Зустрічі (щочетверга у листопаді – грудні, з 15:00 до 17:00. Теми буде уточнено після вступної зустрічі).

Підключення до конференції Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/88113038682…

Ідентифікатор конференції: 881 1303 8682

Код доступу: 5Lei7K

Організатори: ІПСА, НН ІАТ (КПІ), кафедра систем керування літальлними апаратами НН ІАТ, НЦАОМ ім.О.М.Макарова за підтримки міжнародного проекту EuroSpaceHub.

Партнери: Асоціація “Космос”, інформаційний центр «Спейс-Інформ», ТОВ «Курс-Орбітал».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: