Асоціація «КОСМОС» і Аерокосмічне товариство України об’єднують свою діяльність

Новини

15 лютого 2023 року відбулася робоча нарада керівництва Асоціації «КОСМОС» за участю Едуарда Івановича Кузнєцова, призначеного рішенням Ради Асоціації від 31.01.2023 р. заступником голови Ради Асоціації «КОСМОС». Голова Ради Асоціації В.В. Васильєв привітав Едуарда Івановича з новим призначенням та побажав йому плідної співпраці у розвитку космічної діяльності.

Про це повідомляється на сайті Асоціації.

Рік тому, у січні 2022 року, на загальних зборах Асоціації «КОСМОС» перший віце-президент Аерокосмічного товариства України Е.І. Кузнєцов запропонував об’єднати діяльність очолюваного їм Товариства та Асоціації. На той час більшість членів Аерокосмічного товариства вже увійшли до складу Асоціації. У подальшому було вирішено продовжити спільну роботу в рамках Асоціації «КОСМОС», усунувши дублювання функцій та подвійне входження суб’єктів космічної діяльності у ці організації.

Е.І. Кузнєцов майже 30 років присвятив космічній галузі України: з вересня 1992 р. працює в космiчному агентствi, в 1995-2010 рр. був заступником Генерального директора НКАУ, з 2010 р. – радник Генерального директора НКАУ/голови ДКАУ, з 2002 р. – перший віце-президент Аерокосмічного товариства України, з 2018 р. – голова Громадської ради ДКАУ. В грудні 2022 р. обраний до складу Експертної ради Асоціації «КОСМОС».

Головним напрямом роботи Е.І. Кузнєцова на новій посаді буде активізація робочих зв’язків з учасниками Асоціації «КОСМОС», до якої входять понад 70 закладів вищої освіти, наукових установ, промислових підприємств і приватних компаній.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: