Правові основи на мапі нової космічної економіки

Новини

У світі з’являється все більше космічних держав, кожна з яких має свої правила діяльності, які слід враховувати як на міждержавному рівні, так і вирівши вести бізнес. Наразі навіть для видобування космічних ресурсів вже є цілих 4 різних правових моделей.

Давайте спробуємо разом розібратися в ландшафті правових підходів до регулювання космічної діяльності на різних континентах.

А допоможе нам у цьому чарівна Анна Гурова, кандидат юридичних наук, науковий співробітник Міжнародного центру космічного права Національної академії наук України. Вона брала участь у проекті LEOSWEEP у формі надання політичних та правових консультацій щодо активного видалення космічного сміття в межах 7-ї рамкової програми ЄС. Анна була запрошеним дослідником в Центрі міждисциплінарних досліджень з екологічного права, планування та міського розвитку (Франція) та УНІДРУА (Італія). Член Міжнародного інституту космічного права та Асоціації місячного поселення.

Отже, приєднуйтесь до розмови 16 вересня о 19:00!

https://www.facebook.com/events/590454325460720/

Захід організовано Garage48, SpaceOn та Посольством США в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine) в рамках міжнародного онлайн-хакатону SPACETECH EUROPE Online Hackathon.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: