Центр космічних досліджень та зв’язку НЦУВКЗ і «Золочів туристичний»

Новини

21 грудня  Центр космічних досліджень та зв’язку НЦУВКЗ відвідала представницька делегація фахівців Львівщини, які сприяють регіональному розвитку краю. Це спеціалісти управління туризму та курортів Львівської обласної держадміністрації та міської ради, Львівської Асоціації Розвитку туризму, викладачі Львівського Національного Університету, наукові працівники музею Шевченківський гай, а також представники туристичних фірм: директори та менеджери, екскурсоводи, гіди-перекладачі з англійської та польської мов, автори туристичних путівників.

Візит до ЦКДЗ відбувався у рамках проекту «Створення передумов для дослідження туристичного потенціалу Золочівщини в умовах децентралізації», що реалізується благодійним фондом «Золочів відроджений». Виїзна навчально – ознайомча програма для львівських  туристичних експертів та туроператорів включала також відвідання Золочівської міської територіальної громади з  метою подальшого дослідження туристичного потенціалу краю. Серед найцікавіших об’єктів Золочівщини, за результатами опитування львівських експертів туристичного супроводу, визнано Центр космічних досліджень та зв’язку. Особливу увагу експерти та туристи звертають, зокрема, на нещодавно введений в експлуатацію модернізований радіотелескоп РТ-32.

Учасників навчально-ознайомчого візиту зі Львова та Золочева, загалом майже 30 осіб, гостинно зустріли в ЦКДЗ. Привітав гостей начальник Центру Віктор Ожінський, який, зокрема, сказав: «Наш Центр користується все більшою популярністю у туристичних агентств. Ми раді вітати Вас у підрозділі Національного центру управління та випробувань космічних засобів, який є окрасою Золочівщини. Сподіваємося на подальшу співпрацю в галузі туризму та ознайомлення зі здобутками космічної галузі України».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: