17-19 квітня 2024 року відбудеться чергова ХХVI Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос»

Головні теми

Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова (НЦАОМ) протягом багатьох років проводить Міжнародну молодіжну науково-практичну конференцію “Людина і Космос”, яка проходить при активній участі підприємств, організацій, центрів і закладів освіти аерокосмічного профілю.

Конференція “Людина і Космос” залучає до участі талановиту молодь, яка прагне до поглибленого вивчання космічного простору та подальшого його освоєння, бажає зробити свій внесок у розвиток авіабудування, ракетобудування та космонавтики. Конференція «Людина і Космос» це стартова площадка, де студенти, аспіранти, молоді фахівці та вчені можуть представити свої дослідження, проєкти та ідеї, обмінятися знаннями та досвідом, встановити контакти з колегами та провідними спеціалістами космічної галузі.

Конференція сформована за 19 науково-практичними напрямами, які очолюють координатори з числа провідних вчених і фахівців з проєктування та виготовлення ракетно-космічної техніки, а також з суміжних областей науки і техніки. В цьому році введено новий актуальний напрям “Безпілотні системи і комплекси”.

НЦАОМ розпочав прийом тез доповідей та заявок на участь у конференції “Людина і Космос”, кінцевий строк подачі – 8 березня 2024 року.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у конференції!

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті  http://spacehuman.org

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: