Морські випробування з використанням системи далекобійної артилерійської зброї. ВІДЕО

Новини

Компанія Israel Aerospace Industries (IAI) завершила морські випробування з використанням системи далекобійної артилерійської зброї (LORA), високоточної балістичної ракети, яка включала запуск двох ракет дальнього радіусу дії LORA до заздалегідь визначеної мети, інформують Економічні новини.

Комплексне випробування включало два сценарії для тестування і демонстрації розширених можливостей LORA. Перший сценарій передбачав запуск на короткі відстані до 90 км, а другий – на далекі дистанції до 400 км.

У своїй наземній версії збройова система була розгорнута на судні у відкритому морі відповідно до вимог безпеки випробувань такого типу. Ракета була запущена з операційної системи, що включає командний трейлер і наземну пускову установку. При обох сценаріях ракета була запущена по своїй траєкторії, пройшла курс до цілі і потрапила в неї з максимальною точністю.

І система зброї, і ракета успішно досягли всіх цілей випробування. З огляду на обмеження, введені через COVID-19, випробування було проведено командою, яка управляла процесом віддалено.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: