До Дня Збройних сил України у Верховній Раді відкривається виставка «Новітнє озброєння розробки КБ «Південне»

Головні теми

Як повідомляється на сайті Верховної Ради України, 3 грудня 2019 року о 12:00 в кулуарах ІІ поверху будинку парламенту розпочне роботу виставка, на якій Конструкторське бюро «Південне» представить свої розробки з оборонної тематики за наступними напрямками:

  • подовження термінів експлуатації існуючого озброєння;
  • створення нових зразків оперативно-тактичних комплексів, зенітних ракетних систем та реактивних систем залпового вогню;
  • створення перспективних зразків техніки військового призначення.

Усі вони належать до найбільш актуальних засобів озброєння, які мають високу точність, маневреність та скритність. Це провідна високоточна зброя, що спрямована на вирішення тактичних задач в умовах сучасного бою.

Зокрема, КБ «Південне» представить сучасні оперативно-тактичні комплекси, які є надійним щитом неядерного стримування противника. Вони мають дальність у декілька сотень кілометрів, високу точність стрільби, широкий спектр цілей поразки. Це стовідсотково українська техніка, створена вітчизняною кооперацією КБ «Південне», в якій – близько 120 підприємств.

Також на експозиції буде представлений проект групи космічних апаратів військового призначення – супутники дистанційного зондування Землі, що забезпечують доступ до інформації оглядового й детального спостереження земної поверхні.

Експозиція КБ «Південне» працюватиме з 3 по 6 грудня 2019 року.

Вхід за картками акредитації.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: