Україна та Німеччина обговорили перспективи поглиблення співпраці в аерокосмічній галузі

Новини

10 червня 2020 року заступник Міністра закордонних справ України Єгор Божок провів зустріч в режимі відеоконференції з Координатором Федерального Уряду ФРН в аерокосмічній галузі, Комісаром Федерального Міністерства економіки та енергетики ФРН з цифрової промисловості та стартапів Томасом Ярцомбеком.

Про це повідомляється на сайті МЗС України.

За підсумками консультацій  сторони окреслили значні перспективи розвитку українсько-німецької співпраці в аерокосмічній сфері та наявність низки інноваційних проєктів, які становлять спільний інтерес.

Голова Державного космічного агентства України Володимир Усов, який також взяв участь у зустрічі, виклав бачення планів розвитку космічної галузі України, підтвердив суттєвий інтерес до поглиблення відповідної взаємодії із зацікавленими партнерами ФРН, а також запросив свого німецького колегу відвідати Україну у зручний час. Співрозмовники домовилися про обмін такими візитами ближчим часом.

Про важливість сприяння активізації двосторонньої взаємодії у зазначеній галузі йшлося також під час бесіди Єгора Божка з Надзвичайним та Повноважним Послом ФРН в Україні Анкою Фельдгузен, що відбулася того ж дня.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: