Дружині Миколи Олександровича Мітрахова передали його останню нагороду

Новини

Дружина Миколи Олександровича Мітрахова Олена Леонідівна отримала останню нагороду свого чоловіка – відзнаку НАН України «За сприяння розвитку науки».

Президія Національної академії наук України нагородила Миколу Олександровича цією відзнакою ще 18 жовтня 2023 року, все чекали слушної нагоди, щоб урочисто вручити йому її, але не встигли. Директор представництва ДП «КБ «Південне» у Києві Микола Олександрович Мітрахов раптово пішов з життя 8 червня 2024 року у 60-річному віці.

Тож 23 серпня 2024 року в Державному космічному агентстві України в урочистій обстановці під час зібрання колективу з нагоди Дня Державного прапора України В.о. Голови ДКА Володимир Бень передав відзнаку Олені Леонідівні.

Відзнакою «За сприяння розвитку науки» нагороджуються громадяни України, що не є працівниками НАН України, а також громадяни інших держав за вагоме сприяння розвиткові наукових досліджень, вирішенню найважливіших наукових і науково-технічних проблем, впровадженню результатів досліджень у практику, підготовці та вихованню наукових кадрів, а також за благодійну, меценатську та гуманітарну діяльність у галузі науки, освіти, культури, мистецтва та охорони здоров’я.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: