Трагічно загинула Юлія Джеймс

Новини

Друзі! Сумна новина надійшла до нас учора з-за океану, зі Сполучених Штатів. Трагічно загинула чарівна наша співвітчизниця, патріотка, несамовита фанатка та популяризатор космосу, мама майбутніх трьох астронавтів Юлія Джеймс (Дикіна).

Юлія народилася у Вознесенську. У 2002 році закінчила економічний факультет Миколаївського національного аграрного університету. Була організатором міжнародних конференцій у сфері космічної галузі.

Ще з 2014 року Юлія, хоча і мешкала дуже далеко від своєї Батьківщини, не залишилась осторонь і з перших днів допомагала військовим та постраждалим в цій підлій війні, вона не знаходила собі спокою, поки ми тут переживали страшні часи, допомогла тисячам військових, багатьом людям і дітям. З перших днів російського вторгнення 24 лютого, Юлія допомагала як могла нашій країні, вона доклала зусиль для перемоги не менше, ніж ті, хто брав безпосередню участь у бойових діях.

Ми не встигли познайомитись з Юлією особисто, вона як зірка засяяла та, на жаль, швидко згасла на нашому горизонті. Але стежили за нею у фейсбуці та інстаграмі, її фото завжди дивували та надихали. І було дуже боляче, коли остання сторіс Юлі ще не зникла зі стрічки, а її самої вже не було…

Читаючі слова співчуття друзів та знайомих на її сторінці, розумієш який світлий слід вона залишила по собі і як її буде тут не вистачати на цій планеті.

Ad Astra, dear Julia James! Rest in peace!

Допомогти сім’ї Юлії:

➡️ https://www.gofundme.com/f/celebrate-julias-life

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: