XХI Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос»

Новини

25-27 травня 2022 року в Дніпрі у форматі «on-line-конференції» відбулась XXIV Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос». За рішенням оргкомітету Конференція в цьому році була присвячена  30-річчю від дня створення Державного космічного агентства України.

Конференція проводилась на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (НЦАОМ) при активній підтримці Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, ДП «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля».

Для участі у Конференції було розіслано понад 400 запрошень представникам провідних національних і зарубіжних аерокосмічних університетів і підприємств ракетно-космічної галузі. Тези своїх доповідей надіслали 159 учасників: студенти, аспіранти та молоді вчені Дніпра, Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Ужгорода, Миколаєва.

Згідно з регламентом проведення Конференції пройшли засідання по 19 науково-практичним напрямам. Було заслухано 107 доповідей. В обговоренні доповідей взяли участь близько 130 учасників і гостей конференції, серед яких студенти і аспіранти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, студенти і аспіранти Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, делегація молодих фахівців ДП «Конструкторське бюро« Південне» ім. М. К. Янгеля».

В рамках Конференції було проведено Круглий стіл, присвячений 60-річчю запуску першого штучного супутника Землі ДС-2 серії «Космос». (виробництва КБ «Південне» та Південмаша).

За результатами цікавої і плідної роботи дипломами XХIV Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос» відзначено 64 учасника, 27 кращих доповідей рекомендовані до публікації у фахових наукових журналах України. Рішенням Конференції за одностайної підтримки учасників та організаторів заплановано в 2023 році проведення XXV ювілейної Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: