ДП «АНТОНОВ» – 76!

Новини

31 травня 2022 року виповнюється 76 років з дня заснування Дослідного конструкторського бюро під керівництвом видатного авіаконструктора Олега Костянтиновича Антонова, нині – ДП «АНТОНОВ».

За ці роки антоновцями були створені більше 125 типів та модифікацій літаків різного призначення. В світі «АНТОНОВ» відомий перш за все як розробник транспортних літаків, а також регіональних пасажирських лайнерів та літаків спеціального призначення.

У привітанні трудовому колективу В.о. генерального директора ДП “АНТОНОВ” Євгена Гаврилова говориться:

“Дорогі антоновці, друзі!

Сьогодні один з тих днів, який ми звикли зустрічати з особливим почуттям – День народження нашого славетного ДП «АНТОНОВ». Як би там не було, серце сповнюється теплом від спогадів, які нероздільно повязують долі багатьох наших співробітників з підприємством, а також надією, що разом ми пройдемо важкі часи, і український «АНТОНОВ» впише новий рядок в історію світової авіації.

У нас є багато планів та задумів. Головне – вистояти та зберегти наш унікальний колектив, наші неперевершені літаки та віру в перемогу, яка обов’язково буде! Продовжуємо створювати, рухатися вперед, докладаючи всіх зусиль для досягнення нашої спільної, величної мети.

З днем народження, «АНТОНОВ»! Здоров’я, миру, віри, сили, успіхів у боротьбі за щастя жити та творити у вільній країні! Чистого неба! Слава Україні! Героям слава!!!”

Колектив «Спейс-Інформ» приєднується до вітань та бажає ДП «АНТОНОВ» розвитку та процвітання!

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: