Авіакомпанія «Антонов» перевезла компоненти електростанції зі Словенії в Африку

Новини

Авіакомпанія «Авіалінії «АНТОНОВ», авіатранспортний підрозділ державного підприємства «АНТОНОВ», продовжує працюватиАвіакомпанія «Авіалінії «АНТОНОВ» у співпарці з компанією «Чепмен Фріборн», Німеччина, успішно виконали три рейси літаком Ан-124-100 для доставки нового мобільного генератора газової електростанції та його обладнання з Лубляни, Словенія, до Кано, Нігерія.

Загальна маса доставленого вантажу, включаючи генератор, турбіну, обладнання, склала близько 200 тонн. Планування проєкту перевезення тривало майже рік.

«Уся команда «АНТОНОВ», комерційна та оперативна служби, служба планування маршрутів і планування навантаження, тісно співпрацювали з нашим клієнтом і агентами, щоб здійснити безпечну доставку цього важливого вантажу, який буде забезпечувати енергетичні потреби в Нігерії», – розповів Євген Ківа, фахівець комерційного відділу АТП ДП «АНТОНОВ».

“Наші професійні льотний екіпаж і технічний персонал забезпечили безперебійне виконання рейсів, а вантаж, доставлений безпечно і вчасно, готовий до відповідного використання”.

Літаки повітряного флоту ДП “АНТОНОВ” продовжують виконувати рейси по всьому світу, надаючи пріоритет польотам на замовлення українського уряду, стратегічим авіаперевезенням за програмою НАТО SALIS та гуманітарним місіям.Світовий лідер з авіаперевезень надважких та негабаритних вантажів також обслуговує комерційні рейси, використовуючи свій флот з п’яти літаків Ан-124-100.

“Ми продовжуємо працювати, незважаючи на виклики, з якими ми зіткнулися після російського вторгнення та пошкодження ворогом нашої льотної бази в Гостомелі та деяких наших літаків”, – сказав в.о. генерального директора ДП “АНТОНОВ” Євген Гаврилов.

“Служби, відповідальні за планування перевезень та обслуговування літаків, тимчасово переміщені до Лейпцигу, Німеччина. Це дозволяє нам забезпечити подальшу безпечну експлуатацію літаків флоту «АНОНОВ» “, – зазначив він.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: