Гроші на літаки: авіапромисловці обговорили стан фінансування авіабудівної галузі

Новини

Голова правління компанії FED, президент асоціації “Укравіапром” (Української Аерокосмічної Асоціації) Віктор Попов взяв участь у засіданні Ради Асоціації, яке відбулося 16 лютого 2022 року на ДП “Антонов”.

Про це повідомляє FED на своїй сторінці у Facebook.

На заході були розглянуті питання про Державну програму розвитку авіаційної промисловості, про ситуацію щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України», про підсумки проведення наради 12.01.2022 р щодо сертифікації тощо.

Під час засідання були ухвалені важливі рішення щодо звернень до органів влади в контексті реалізації та фінансування Держпрограми розвитку галузі; скликання чергової наради щодо сертифікації ; формування наглядових рад підприємств галузі, які проходять процедуру корпоратизації; створення власного медіаресурсу галузі тощо.

Учасники засідання були одностайні у тому, що необхідно активніше інформувати громадськість про діяльність та здобутки галузі, розвінчувати міфи і фейки, якими завдається шкода іміджу галузі та спотворюється суспільна думка.

Також порушувалося питання щодо посилення громадського контролю за діяльністю органів влади в контексті ініціювання нормативних та піднормативних актів, які суттєво негативно впливають на роботу підприємств галузі, зменшуючи їхні потенційні можливості.

Рада Асоціації затвердила проект Статуту Української Аерокосмічної Асоціації за основу і ухвалила рішення скликати Збори Асоціації в другій половині березня п.р. в м.Києві.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: