«Людина, яка могла бачити майбутнє. Бачити та вибудовувати…»

Головні теми

Рік тому, 24 листопада 2020 року, пішов з життя Олександр Вікторович Дегтярев. Він очолював ДП «КБ «Південне» у 2010-2020 роках. Глибокі технічні знання в поєднанні із знанням законів бізнесу та економіки не дозволяли розділити у ньому Генерального конструктора і Генерального директора. Протягом десяти років він був та залишився для колективу підприємства Генеральним…

24 листопада 2021 року члени родини Дегтяревих, Генеральний директор ДП «КБ «Південне» О.П. Кушнарьов та його заступники, представники та ветерани підприємства поклали квіти до пам’ятника на могилі свого колишнього керівника О.В. Дегтярева на Запорізькому цвинтарі у м. Дніпро.

На початку листопада 2021 року в КБ «Південне» відбувся круглий стіл, присвячений 70-річчю від дня народження академіка НАН України, Героя України Олександра Вікторовича Дегтярева. За круглим столом зібралися члени родини Дегтяревих та колеги Олександра Вікторовича, які вшанували його пам’ять та згадали про його добрі справи.

КБ «Південне» підготувало спецномер газети «Конструктор», який висвітлює спогади учасників круглого столу про життєвий шлях і науково-технічні досягнення Олександра Вікторовича Дегтярева.

https://bit.ly/3DG1gA5

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: