Пішов з життя радник Генерального директора «КБ «Південне» Віктор Дмитрович Ткаченко

Новини

5 листопада 2021 року пішов з життя  радник Генерального директора ДП «КБ «Південне», лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреат медалі ім. академіка М.К. Янгеля,  заслужений ветеран ДП «КБ «Південне», почесний працівник космічної галузі України, заслужений машинобудівник України Віктор Дмитрович Ткаченко.

Про це повідомляє сайт підприємства.

Віктор Дмитрович був талановитим інженером, блискучим організатором, справжнім професіоналом, високоосвіченою та інтелігентною  людиною з винятковим почуттям відповідальності за доручену справу.

Накопичений досвід організаторської роботи дозволив йому протягом більш ніж двадцяти років виконувати обов’язки помічника Генерального конструктора – Генерального директора КБ «Південне» (1994-2018), а згодом зайняти посаду заступника Генерального директора з персоналу, комунікативної та соціальної політики.

 Віктор Дмитрович завжди приділяв велику увагу роботі з колективом підприємства, молодими спеціалістами, питанням покращення умов роботи та соціального забезпечення працівників. До нього завжди звертались за порадою та допомогою, до кожного він знаходив підхід. У пам’яті всіх, хто знав та працював з  Віктором Дмитровичем назавжди збережеться пам’ять про його чудові людські якості, небайдужість, тактовність та доброзичливість.

З превеликим сумом і болем зустріли у КБ «Південне» звістку про смерть Віктора Дмитровича.  Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким та розділяємо всім серцем ваші біль та горе. Хай земля йому буде пухом, а світла пам’ять про нього залишиться назавжди в наших серцях.

Прощання з Віктором Дмитровичем відбудеться у понеділок, 8 листопада  з 11.00 до 12.30 у ритуальній залі СБЛ №1 з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: