В рамках онлайн-хакатону SPACETECH EUROPE відбудеться зустріч з астронавтом Ярославом Пустовим

Головні теми

«Цим, може, зараз лякають, ніби космос – це страшно і складно. Насправді я переконаний, що будь-яка людина, котра не має серйозних вад (проблем із серцем, тиском) цілком здатна пережити космічний політ на тому технологічному рівні, на якому це робиться нині», – стверджує Ярослав ПУСТОВИЙ, український астронавт та інженер, директор з техніки безпеки в Maritime Launch Services.

НОВИЙ КОСМОС

Що це таке? Ще вчора провідні держави світу мали повну монополію на космічну діяльність, а вже сьогодні молодіжні стартапи та приватні компанії відіграють все більш важливу роль в освоєнні та дослідженні космосу, і в першу чергу такі компанії-монстри, як SpaceX і так звані «GAFA» (Google, Apple, Facebook, Amazon та інші). І що цікаво, в космічній сфері починають домінувати все менше компаній, що базуються саме в Сполучених Штатах.

Про це та багато іншого 29 червня о 18:30 поговоримо з дублером першого українського космонавта Леоніда Каденюка, директором з техніки безпеки в канадській компанії Maritime Launch Services Ltd, яка будує космодром для українського ракетного комплексу «Циклон-4М» – Ярославом Пустовим.

АНОНС ЗАХОДУ: https://facebook.com/events/s/newspace-new-opportunities-the/1927088357465813/

29 червня о 18:30 подія транслюватиметься ON-LINE англійською на сторінках Американського дому, Посольства США в Києві (https://bit.ly/3wqg4Pj) та Garage48 (https://bit.ly/3fqCsAY).

Щоб подивитись українською – приєднуйтесь на Facebook-сторінці SpaceOn Ukraine (https://bit.ly/3fvT6iJ) /на YouTube Американського дому (http://bit.ly/316peSv) /на YouTube SpaceOn Ukraine (https://bit.ly/3ukgFRo).

Захід організовано в рамках онлайн-хакатону SPACETECH EUROPE Online Hackathon від Garage48, SpaceOn, та Посольства США в Україні (U.S. Embassy Kyiv Ukraine).

Космос зближує!

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: