Завтра в Києві розпочне роботу ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт – ХХІ»

Головні теми

15-18 червня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський пр-т., 15, павільйони 1-2-3 ) відбудуться ХVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека – 2021» та ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт – ХХІ».

Виставки проходять згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України. Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».
Стратегічний партнер виставки «Зброя та безпека» – ДК «Укрспецекспорт» (ДК «Укроборонпром»).
Стратегічний партнер авіакосмічного салону «Авіасвіт-ХХІ» – всесвітньовідомий авіабудівний конгломерат Embraer (Бразилія).

Такого ви не побачите на параді! – на площі 30 000 кв² найновіші розробки у сфері оборони та авіакосмічної галузі представлять 332 підприємства, у т.ч. 35 іноземних компаній з 13 країн.

Так, вперше на виставці будуть представлені: всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат Embraer, Бразилія; компанія Lokheed Martin, CША (перша у світовому топ-100 рейтингу компаній за обсягами продажів озброєння та військових послуг у 2019 р., згідно з даними SIPRI – Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру); Firefly Aerospace Inc, США (компанія вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць в рамках програми CLPS проекту Артеміда); Експозиція Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща; Fireway – переможці хакатону NASA Space App Challenge в категорії «Найкраще використання технологій»; результати кооперації компаній Нібулон (м. Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони; експозиція Ради Національної безпеки і оборони України, з демонстрацією спроможностей Національного координаційного центру кібербезпеки, експозиція новоствореної Національної Асоціації підприємств оборонної промисловості України.

Також відбудуться премʼєрні покази новітніх зразків оборонної продукції.

В рамках ділової програми – понад 20-ти змістовних заходів різних форматів. Це, зокрема, Фінал п’ятого конкурсу інженерних стартапів у сферах космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО «Асоціація «Ноосфера»), Міжнародна науково‑практична конференція «Актуальні проблеми розвитку авіаційної техніки» (Державний НДІ авіації), семінар «Досвід проведення балістичних випробувань засобів індивідуального та колективного бронезахисту» (Національний університет оборони України ім. І. Черняховського), низка семінарів з актуальних тематик для представників правоохоронних органів, зокрема «Захист інформації за технічними каналами» (Державний НДІ МВС України) та інші події.

Пресзаходи в рамках виставок:
15 червня, 14.00 – брифінг
 на стенді Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща (№3-Е11) щодо кооперації в авіаційній галузі.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: