Панельна дискусія в рамках онлайн-хакатону SPACETECH EUROPE

Головні теми

12 квітня 1961 року відбувся надзвичайний момент в історії людства — людина вперше здійснила успішний космічний політ. 60 років потому, космічна галузь розвинулась дуже стрімко: приземлення на Марс та початок розвитку комерційних космічних польотів. Усе ж головне питання залишається незмінним: чи зможе людина жити поза Землею?

Приєднуйся до захоплюючої дискусії про історію освоєння космосу та майбутнього космічних польотів — тему, над якою людство ламало голову століттями! Ми поговоримо про історію людства у космосі, мету космічних досліджень, а також про знахідки, на які можна очікувати за межами нашої планети.

До дискусії ЗАПРОШЕНО:

🔸 Едуарда Кузнєцова, ветерана ракетно-космічної галузі, який стояв біля витоків створення Державного космічного агентства України, беззмінного заступника чотирьох Генеральних директорів агентства, радника п’ятьох голів ДКА, голову Громадської ради при ДКА, першого віце-президента Аерокосмічного товариства України


🔸 Олексія Парновського, к.т.н., старшого наукового співробітника Інституту космічних досліджень та провідного інженера Головного центру спеціального моніторингу, розробника комплексу наукової апаратури на КА “Мікросат”, письменника


🔸 Кевіна Крегеля, колишнього астронавта NASA, який літав у космос разом з українцем Леонідом Каденюком

Подія буде транслюватися англійською мовою на сторінках America House та Garage48 у понеділок, 12 квітня з 18:00.

Щоб подивитись подію українською, приєднуйтеся до трансляції на:

• Facebook-сторінці SpaceOn Ukraine

• YouTube-каналі America House

• YouTube-каналі Space-Inform

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/788569748438669

Готуй запитання та долучайся до розмови‼️

Панельна дискусія організована в рамках онлайн-хакатону SPACETECH EUROPE від Garage48, SpaceOn та Посольства США в Україні.

Дізнайся більше про хакатон за цим посиланням: 🔽

https://www.americahousekyiv.org/spacetech-europe-online

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: