ДП «АНТОНОВ» – найпривабливіший роботодавець 2020 року в галузі машинобудування

Економічні аспекти

В рамках міжнародного дослідження Randstad Employer Brand Research, ДП “АНТОНОВ”, що входить до складу ДК «Укроборонпром», вдруге поспіль отримало нагороду найпривабливішого роботодавця України в галузі машинобудування.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

Дослідження в 2020 році, які базувалися на опитуванні близько 8000 українців, проводили міжнародні команії “ANCOR” та “Randstad”. Респондентам було запропоновано оцінити компанії за низкою різних критеріїв, в тому числі: фінансова платоспроможність, хороша репутація, гарантії зайнятості, кар’єрне зростання, соціальна відповідальність, цікава робота, приємна робоча атмосфера, баланс між роботою та особистим життям, приваблива заробітна плата та соціальний пакет.

«Ми щиро вдячні експертам за високу оцінку. Проте такий результат вимагає від нас постійної та наполегливої роботи. Протягом багатьох років ми працюємо над підготовкою майбутніх фахівців, починаючи ще зі школи. На підприємстві проходять виробничу практику учні старших класів, деякі з них отримують спеціальність слюсарів-складальників. Для школярів також проводяться екскурсії, тематичні уроки, для відпочинку дітей маємо два відомчих оздоровчих комплекси «Антей» та «Сокіл». Тісно співпрацюємо з закладами професійно-технічної освіти, коледжами та університетами. Зокрема, безпосередньо на підприємстві працює авіаційний технікум. Організовано навчальний процес для студентів Національного Аерокосмічного Університету «ХАІ» ім. М.Є. Жуковського. Укладено договори про співпрацю і з Національним Авіаційним Університетом, і з Національним технічним університетом «КПІ» ім. Ігоря Сікорського, в якому, до речі, відкрито нову спеціальність «Технологія авіабудування». Традиція такої підготовки кадрів була започаткована ще Олегом Костянтиновичем Антоновим. Значного розвитку вона набула завдячуючи зусиллям нинішнього очільника підприємства Сергія Андрійовича Бичкова. Маємо досвід організації дуальної освіти, тобто коли молоді люди можуть і працювати, і навчатися. Для підвищення кваліфікаційного рівня співробітників підприємства працює Центр навчання, в якому розроблені програми для фахівців інженерних та робітничих спеціальностей, діє система наставництва та підготовки резерву керівних кадрів. ДП «АНТОНОВ» завжди пишався своїм колективом, адже саме наші фахівці є головною цінністю підприємства. До послуг наших співробітників – розвинена соціальна сфера. На підприємстві працює добре обладнана медико-санітарна частина, маємо відомчі дитячі садочки, бази відпочинку, підсобне господарство, зводимо житлові будинки. Сьогодні, працюючи над виконанням замовлень на літаки Ан-178, ми запрошуємо на роботу фахівців різних спеціальностей», — говорить директор з управління персоналом ДП «АНТОНОВ» В.Є. Маєвський.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: