КБ «Південне» та Південмаш відвідала делегація Посольства США в Україні

Новини

16 березня 2021 року ДП «КБ «Південне» відвідала офіційна делегація Посольства США в Україні.

Про це повідомляється на Facebook сторінці підприємства.

В.о. Генерального директора ДП «КБ «Південне» Олександр Кушнарьов ознайомив представників Посольства США з потенціалом підприємства у сфері розроблення ракетно-космічної техніки.

До уваги гостей було запропоновано презентаційні матеріали щодо стану поточних проєктів та перспектив розвитку співпраці між підприємствами Сполучених Штатів Америки та ДП «КБ «Південне».

Під час візиту Почесні гості також відвідали потужності ДП «КБ «Південне», діяльність яких спрямована на експериментальне розроблення та випробування новітніх ракетних та супутникових технологій.

17 березня делегація Посольства відвідала ПІВДЕНМАШ.

Про це підприємство повідомило на своєму сайті.

Метою візиту до ПІВДЕНМАШу було ознайомлення з виробничими потужностями підприємства та обговорення питань можливої співпраці з огляду на наявний успішний досвід реалізації спільного проєкту з виробництва ракети-носія «Антарес».

Під час візиту гостям було представлено фільм про виробничі можливості ПІВДЕНМАШу, а також презентацію про основні та перспективні проекти підприємства. Також члени делегації відвідали цех головного складання, де їм було представлено зразки ракетно-космічної техніки, а також було надано можливість ознайомитися з потужностями підприємства.

Візит став продовженням зусиль американської та української сторін щодо налагодження співробітництва, початок яким було покладено на зустрічі Голови ДКА України Володимира Тафтая з представниками Посольства США в Україні. Зазначена зустріч відбулась 11 березня, про що повідомлялося на офіційному сайті космічного агентства.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: