ХАІ підписало договір про співпрацю з китайським навчальним закладом

Новини

5 листопада у залі для переговорів головного корпусу ХАІ ректором вишу Миколою Нечипоруком у дистанційному режимі було підписано договір про академічну співпрацю між університетом і китайським навчальним закладом Zhangjiajie Aviation Industry Vocational and Technical College.

Про це повідомляє прес-служба ХАІ.

Підписання договору стало результатом взаємодії ХАІ та коледжу протягом останнього року: за цей час сторони узгодили умови співпраці й детально обговорили навчальні плани. Запуск проекту передбачає підготовку китайських студентів у нашому університеті за двома програмами, що пов’язані з виробництвом літаків, технічним обслуговуванням і ремонтом авіаційної техніки.

Помічник ректора з інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Маркович зазначив, що планується розширення співробітництва з коледжем за іншими перспективними напрямами, зокрема – створення й експлуатація енергоустановок і систем управління ЛА.

Відповідно до підписаного договору практичні роботи буде розпочато найближчим часом. Уже цього року очікується приїзд кількох груп китайських студентів з Zhangjiajie Aviation Industry Vocational and Technical College.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: