КБ «Південне» працює в протиепідемічному режимі

Новини

У зв’язку з уведенням в Україні карантину з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції у КБ «Південне» впроваджено протиепідемічний режим роботи. 

Про це повідомляється на сайті підприємства.

“Керівництво та працівники підприємства завжди з великою відповідальністю ставилися до державних завдань. Зараз перед нашим КБ постала задача, не зменшуючи обертів, виконуючи у визначений термін усі роботи щодо державних замовлень та міжнародних зобов’язань, убезпечити від загрози захворювання працівників підприємства, адже немає більшої цінності, ніж здоров’я та безпека людей”, – йдеться у повідомлені.

На підприємстві створено всі умови для успішної протидії поширенню вірусної інфекції:

  • уведено посилений санітарно-гігієнічний та дезінфекційний режим;
  • встановлено обмеження на проведення публічних заходів та перебування в одному приміщенні визначеної законом кількості людей;
  • співробітники отримали можливість працювати за гнучким графіком та у віддаленому режимі;
  • впроваджується моніторинг стану здоров’я працівників, щоденний температурний скринінг;
  • створюється резервний фонд медичних засобів;
  • працівники, які контактують з великою кількістю відвідувачів, забезпечуються засобами індивідуального захисту;
  • вжиті заходи щодо забезпечення ліками та продуктами харчування ветеранів підприємства.  

На підприємстві впевнені, що притаманне його співробітникам відповідальне ставлення до вирішення будь-яких складних завдань та злагоджені дії всього багатотисячного колективу КБ «Південне» стануть запорукою стабільної роботи підприємства та ефективного протистояння розповсюдженню коронавірусу в Україні.

Як ми повідомляли, з метою виконання заходів органів державної влади та міського самоврядування щодо запобігання короновірусу COVID-19, співробітники ДП «АНТОНОВ» крім працівників підрозділів, що виконують невідкладні роботи та роботи з життєзабезпечення діяльності підприємства, переводяться на дистанційну форму роботи на період з 18 березня до 3 квітня 2020 року.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: