XХII Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос»

Новини

6-17 вересня 2020 року в Дніпрі під егідою Міжнародної федерації астронавтики пройшов очний тур XXII Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос». За рішенням оргкомітету Конференція в цьому році була присвячена 55-річчю виходу у відкритий космос Олексія Леонова.

Конференція проводилась на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. А.М. Макарова (НЦАОМ) при активній підтримці ДП «Конструкторське бюро« Південне »ім. М.К.Янгеля »та Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Для участі в XХII Конференції були запрошені понад 500 представників провідних національних і зарубіжних аерокосмічних університетів і підприємств ракетно-космічної галузі. Тези своїх доповідей надіслали 290 учасників: це студенти, аспіранти та молоді вчені Дніпра, Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Ужгорода, Полтави, Миколаєва.

Згідно з регламентом проведення Конференції пройшли засідання по 21 науково-практичному напрямку. Було заслухано 72 доповіді. В обговоренні доповідей взяли участь близько 90 учасників і гостей конференції, серед яких делегація молодих фахівців ДП «Конструкторське бюро« Південне» ім. М. К. Янгеля », студенти і аспіранти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

За результатами цікавою і плідної роботи дипломами XХII Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос» відзначено 35участніков, 19 кращих доповідей рекомендовані до публікації у фахових наукових журналах України.

Рішенням Конференції за одностайної підтримки учасників та організаторів у 2021 році заплановано проведення XXIII Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос».

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: