ПІВДЕНМАШ відвідала делегація Турецького космічного агентства на чолі з Головою Сєрдаром Хусейном Йилдиримом

Новини

16 вересня 2020 року ПІВДЕНМАШ відвідала делегація Турецького космічного агентства на чолі з Головою Сєрдаром Хусейном Йилдиримом.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

Візит відбувся за результатами попередніх домовленостей Віце-прем’єр-міністра України Олега Уруського та на запрошення Голови ДКА Володимира Усова.

З турецької сторони також були присутні Посол Туреччини в Україні Ягмур Гюльдере, Другий Секретар Посольства Баран Тюркмен та Другий секретар Посольства України в Анкарі Георгій Філатов.

Мета візиту – реалізація Меморандуму про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Турецьким космічним агентством.

Учасники делегації разом з керівництвом ПІВДЕНМАШу відвідали підрозділи підприємства, ознайомилися зі зразками продукції, що випускається, та стендами вогневих випробувань рідинних ракетних двигунів. Гостям було представлено презентаційний фільм про виробничі можливості ПІВДЕНМАШу. Головний конструктор підприємства Сергій Спіркін ознайомив турецьку сторону з новими проєктами підприємства. Також було розглянуто перспективи подальшої співпраці в сфері виробництва продукції для дослідження і використання космічного простору у мирних цілях.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: