КБ «Південне» та Придніпровська державна академія будівництва та архітектури домовилися про співробітництво

Головні теми

10 вересня 2020 року ДП «КБ «Південне» відвідала делегація ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури” на чолі з ректором Миколою Савицьким.

Про це повідомляється на сторінці КБ «Південне» у Facebook.

Гості ознайомилися з науково-виробничими потужностями підприємства: цехом складання і випробувань космічних апаратів, комплексом нових матеріалів і перспективних технологій, обчислювальним центром із суперкомп’ютером, комплексом випробувань на міцність та багатофункціональним випробувальним центром.

Микола Савицький зі свого боку презентував Генеральному директору ДП «КБ «Південне» Олександру Дегтяреву основні науково-дослідні розробки академії, після чого відбулося обговорення перспектив можливої взаємної співпраці.

За результатами обговорення було підписано Угоду про наукове, науково-технічне та науково-освітнє співробітництво між ДП «КБ «Південне» та ПДАБА. Зокрема, передбачається участь академії у розробленні технологічного обладнання для місячної промислово-дослідної бази КБ «Південне».

На визнання заслуг у науковій сфері академіку НАН України, доктору технічних наук в галузі механіки ракетно-космічних систем Олександру Дегтяреву було вручено Диплом і мантію почесного професора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: