Керівництво та менеджмент УКРОБОРОНПРОМУ змінять найближчим часом

Новини

Керівництво та менеджмент державного концерну “Укроборонпром” змінять найближчим часом, повідомляє Укрінформ.

Про це під час круглого столу в Укрінформі заявив віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський.

“Концерн “Укроборонпром” підлягає суттєвій трансформації, тому що в тому вигляді, в якому він на сьогодні існує, він існувати не може. Менеджмент на ньому також буде змінено, наскільки я знаю, найближчим часом повинна відбутися зміна керівництва концерну. Далі буде відповідно зміна і всієї команди, яка працювала там останній рік”, – сказав Уруський.

Віцепрем’єр додав, що можливо буде змінено і назву концерну “Укроборонпром”, бо “ця назва вже стала токсичною в Україні”.

Крім того, Уруський додав, що Укроборонпром перетвориться на державну управляючу компанію.

“Це буде управляюча компанія із зовсім іншими функціями, які є сьогодні в концерні, з мінімумом втручання в господарську діяльність холдингів, які входитимуть до цієї компанії”, – сказав Уруський.

За його словами, в ОПК планують створити ще аерокосмічну холдингову компанію, до якої долучаться, крім підприємств Державного космічного агентства, авіаційні підприємства, зокрема ДП “Антонов”.

Також, зазначив Уруський, в Україні створять ракетно-космічний центр “Південний”, до якого увійдуть всі корпоратизовані підприємства Державного космічного агентства. Цей центр також входитиме до аерокосмічної холдингової компанії.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: