Музей космонавтики ім. C.П. Корольова стане національним

Головні теми

Кабінет міністрів затвердив проєкт постанови про отримання дозволу на ініціювання надання комунальному закладу “Музею космонавтики ім. C.П. Корольова” Житомирської обласної ради статусу національного. Це має відзначити здобутки музею і покращити його перспективи.

Про це сьогодні повідомив Олег Немчінов Міністр Кабінету Міністрів України під час брифінгу за результатами засідання Кабінету міністрів.

“Ми підтримали ініціативу Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської обласної ради, народних депутатів від Житомирщини щодо надання статусу національного Музею космонавтики імені Корольова – і звернулися до президента з таким проханням” – сказав пан Міністр.   

“Я вважаю, що це надзвичайно іміджевий крок. Сергій Павлович Корольов як українець, який запустив першу людину в космос,  є зараз своєрідним брендом для Житомирщини. Це людина, якою захоплюються такі люди, як Ілон Маск та інші новітні діячі, які просувають космонавтику.

Надання статусу національного єдиному музею Корольова – я думаю, це дуже хороший крок для того, щоб не тільки у Житомирщині ми створили необхідний туристичний магніт, але й в світі узнали про уродженців України”, наголосив Олег Немчінов.  

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: