Запущено онлайн-курс за програмою «Copernicus»

Новини

Програма «Copernicus» (програма спостереження за Землею Європейського Союзу) проводить безкоштовний масовий онлайн-курс навчання – Copernicus MOOC (Massive Open Online Course – Масовий відкритий онлайн-курс).

Про це повідомляється на сторінці ДКА.

Copernicus MOOC – це онлайн-тренінг, спрямований на те, щоб дати можливість людям зрозуміти, як використовувати дані спостереження за Землею супутників «Sentinel» для забезпечення суспільних та державних потреб, а також створення бізнес-можливостей.

Учасники курсу дізнаються, як дані «Copernicus» можна використовувати для розробки нових продуктів та послуг, відкриття нових ринків, покращення якості життя та використання максимально обмежених ресурсів на постійній основі.

Зазначений онлайн-тренінг здійснюватиметься у вересні 2020 року. Реєстрація щодо участі та детальна інформація розташовані на Інтернет-сайті https://mooc.copernicus.eu/.

Разом з тим нагадуємо, що Національним центром управління та випробувань космічних засобів Державного космічного агентства створено та підтримується Регіональний дзеркальний сайт програми «Copernicus»: http://sentinel.spacecenter.gov.ua/.

З грудня 2019 року на сайті є доступними знімки території України, отримані космічними апаратами «Sentinel-1», «Sentinel-2» та «Sentinel-З». Процедура реєстрації та отримання даних є вільною та без обмежень.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: