Олег Уруський зустрівся з представниками українських промисловців

Новини

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський розпочав низку запланованих зустрічей з робочої наради за участю представників української промисловості, зокрема Українського союзу промисловців і підприємців, Ради Федерації роботодавців України, Торгово-промислової палати України та інших.

Олег Уруський розповів про кроки щодо початку роботи нового Міністерства, необхідності забезпечення злагодженого та структурного підходу задля успішного розвитку та функціонування стратегічних галузей промисловості.

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що вже виконуються роботи щодо формування пакета необхідних заходів задля налагодження ефективного керування галузями.

Він переконаний, що результати роботи мають бути продемонстровані якомога швидше. Саме тому Міністерство буде відкрите до діалогу як з державними, так і з приватними підприємствами, асоціаціями всі напрацювання будуть враховані.

«Ми готові до співпраці. Готові розглядати проекти законів, рішень Уряду. В хорошому сенсі здійснювати лобіювання інтересів вітчизняної промисловості» – зазначив Олег Уруський.

 «Безумовно, основна увага буде зосереджена на реформуванні оборонно-промислового комплексу, там дуже багато сконцентровано держпідприємств. Але Міністерство буде рідним домом для всіх промисловців», – підкреслив Віце-прем’єр-міністр і додав, що потрібно, аби промисловість працювала і була двигуном економіки. Для цього, зокрема, має бути єдина державна політика в цьому питанні.

Представники промисловців України в свою чергу висловили підтримку Олегу Уруському та акцентували увагу на різноманітних перспективних проектах, які допоможуть у створенні робочих місць, залученні інвестицій, і в цілому розвитку економіки. 

Учасники наради надали пропозиції та висловили своє бачення щодо низки важливих питань зі збереження підприємств та їх розвитку. Вони подякували Віце-прем’єр-міністру за те, що перші зустрічі він проводить з представниками саме вітчизняних підприємств та запевнили в готовності долучитися до роботи задля розвитку економіки України.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: