Асоціація «КОСМОС» привітала Олега Уруського з призначенням на посаду віце-прем’єр-міністра

Новини

Привітання Олегу Уруському від імені Ради Acoцiaцiї «КОСМОС» із призначенням на посаду Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості Асоціація «КОСМОС»:

Шановний Олегу Семеновичу!

Від імені Ради Української асоціації високотехнологічних підприємств та організацій «КОСМОС» дозвольте привітати Вас із призначенням на посаду Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Щиро віримо, що Ваша державницька позиція, багаторічний досвід та професійні навички дозволять реалізувати ті нагальні зміни, яких сьогодні так потребує оборонно-промисловий комплекс, а також машинобудівні галузі, зокрема, космічна. Сьогодні у всьому світі космос розглядається як цінне джерело національного стратегічного, соціально-економічного і технологічного розвитку країни, а космічна галузь стає не тільки ядром поширення нових технологій, але і базовою умовою відродження національної економіки.

Серед проблем та викликів, які постануть перед Вами на новій посаді, одна з ключових – формування та реалізація нової стратегії космічної діяльності в Україні, створення та розвиток саморегульованого національного ринку космічних послуг та інтеграція до світового ринку космічної діяльності.

Усвідомлюючи всю відповідальність та складність цих завдань, Асоціація «Космос» готова надати експертну допомогу, напрацювання фахівців нашої Асоціації, а також всебічну підтримку ініціативам системного реформування космічної галузі та відновлення статусу космічної держави.

Бажаємо Вам творчої наснаги, сил та енергії на новій посаді.

Сподіваємось на тісну співпрацю задля порятунку українського космосу.

З повагою,
Головуючий Ради Асоціації О.В. Осадчий

Версія привітання на офіційному бланку у форматі PDF.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: