КБ «Південне» виходить з простою

Новини

Конструкторське бюро «Південне» починає відновлювати свої виробничі процеси і виходити з режиму простою, поетапно виводячи людей на свої робочі місця з 1 серпня 2020 року.

Про це підприємство повідомило сьогодні на своїй сторінці у Facebook.

Але, не зважаючи на чітке дотримання всіх карантинних, санітарних та протиепідемічних заходів, які спричинили перехід підприємства у режим простою, ми весь цей час продовжували забезпечувати функціонування критичної інфраструктури, необхідну виробничо-господарську діяльність підприємства та забезпечували виконання міжнародних контрактів.

“Вихід з карантину це досить непростий і тривалий процес, враховуючи значний спад економічної активності в усьому світі. Діяльність ДП «КБ «Південне» здебільшого орієнтована на комерційні зовнішні ринки і щоб збалансувати роботу підприємства на цей період, відновити організацію виробництва і праці, ми починаємо працювати з триденного робочого тижня”, – йдеться у повідомленні.

Це позитивний сигнал початку відновлення та повернення до активної роботи після тривалого перебування під дією карантинних обмежень.

Нагадаємо, що з урахуванням поточного стану епідемічної ситуації в Україні та з огляду на погіршення стану розповсюдження хвороби у країнах-партнерах, турбуючись про життя і здоров’я своїх співробітників, і з метою збереження можливості функціонування підприємства (у тому числі, забезпечення працівників фінансовими ресурсами) було прийнято рішення оголосити простій Державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля» з 1 квітня 2020 року.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: