Рада ухвалила законопроект про реструктуризацію боргів ДП “Антонов”

Економічні аспекти

Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект №3350 про внесення змін до закону України “Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства “Антонов” щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням”. Відповідне рішення підтримали 244 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Як зазначається у пояснювальній записці до законопроекту, його ухвалення дозволить завершити передачу Вищому антикорупційному суду нежитлової будівлі у Києві по проспекту Перемоги, 41, що на даний час Вищий антикорупційний суд вже використовує на правах оренди.

Також очікується, що ухвалення законопроекту сприятиме покращенню стану ДП “Антонов” через погашення частини його зобов’язань перед бюджетом шляхом передачі прав на непрофільний актив, що не використовувався держпідприємством до цього часу.

Як повідомляв УНН, ВРУ ухвалила за основу законопроект №3350 про внесення змін до закону України “Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства “Антонов” щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням”.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: