КБ «Південне» придбало нове обладнання для виготовлення корпусних деталей

Новини

Конструкторське бюро «Південне» продовжує розбудову якісно нової виробничої ділянки виготовлення корпусних деталей з металевих матеріалів за технологією ротаційного розкочування.

Про це повідомляється КБ «Південне» на сторінці Facebook.

Нещодавно КБ «Південне» придбало обладнання нового покоління – верстат ротаційної витяжки німецької компанії Leifeld Metal Spinning AG.

Новітній верстат буде задіяно для виготовлення осесиметричних тонкостінних виробів з високими вимогами до точності та якості поверхонь, таких як стінки і сорочки камер згоряння соплових блоків двигунів.

Договір на придбання і поставку нового обладнання було заключено підприємством ще у 2018 році без залучення бюджетних коштів, виключно на гроші, зароблені у рамках виконання комерційних міжнародних контрактів.

Дооснащення нової виробничої ділянки та впровадження інноваційних технологій забезпечить всі проміжні процеси, необхідні для створення та об’єднання усіх компонентів кінцевого продукту при серійному або унікальному виробництві корпусних деталей ракетно-космічної техніки.

Монтаж верстата, навчання персоналу, пуско-налагоджувальні роботи та введення в експлуатацію будуть проведені вже після завершення карантину.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: