Міхеіл Саакашвілі відвідав ДП “Антонов”

Новини

23 травня 2020 року Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі відвідав ДП “Антонов” та оглянув виробничі потужності підприємства разом з його керівником Олександром Донцем.

Про це чиновник написав на своїй сторінці у Facebook.

Масштаби підприємства, звісно, вражають, так само як і його виробнича форма. З іншого боку, не можна закривати очі на те, що підприємство знаходиться в дуже складній ситуації через втрату ринків збуту і потрібно зробити все можливе, щоб це не стало причиною його закриття.

Україна зберігає шанс залишитися розвиненою країною першого світу і не перейти в ешелон країн третього світу, поки існують заводи Антонова, Південмаш, Моторсіч, Харківський авіаційний завод. Як тільки ми втратимо ці підприємства, шлях повернення буде дуже довгим і стане можливим тільки через кілька поколінь. Тому зараз всі ми маємо докласти зусиль, щоб їм допомогти. Як мінімум не допускати необдуманих рішень, про які згодом доведеться гірко шкодувати.

Нагадаємо, що 8 травня представники державного підприємства «Антонов», що входить до ДК «Укроборонпром», звернулись з листом до Президента України з проханням приділити особисту увагу проблемам, які є критичними для стабільної роботи підприємства.

У листі, серед іншого, висловлюється занепокоєність з приводу підходів концерну «Укроборонпром» щодо запропоноваих концепцій з реформи оборонно-промислової галузі країни загалом та ДП «Антонов», зокрема.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: