Житомирський музей космонавтики відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Латвії в Україні

Новини

З нагоди Дня Європи та 50-річчя Музею космонавтики імені Сергія Павловича Корольова у Жимомирі з дружнім візитом музей відвідали Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні – пан Юріс Пойканс та представники посольства.

Про це повідомляється на сторінці музею у Facebook.

Під час зустрічі з керівництвом та колективом музею обговорювалися перспективи подальшої співпраці та зміцнення зв’язків з Ризьким музеєм авіації імені Ф.А. Цандера, який був соратником С.П. Корольова у роботі науково-конструкторської організації ГВРР (Група вивчення реактивного руху).

Гості відвідали Меморіальний дім-музей С.П.Корольова, а також мали чудову нагоду вирушити на екскурсію містом. Дякуємо за це друзям — туристичній агенції “Патріот”.

22 травня музей відкриється для відвідувачів. Проте, карантинні обмеження ще діють. Тому вхід до музею буде відкритий лише за попереднім записом за телефоном: (068) 42-02-044 згідно графіку:
10.00
11.00
12.00
13.00-14.00 санітарна перерва
14.00
15.00
16. 00

Відповідно до санітарних вимог максимальна кількість осіб, які можуть одночасно перебувати в експозиції «Космос» – 10 осіб, у Меморіальному будинку-музеї академіка С.П. Корольова – 5 осіб, за винятком дітей дошкільного віку.

Вартість вхідного квитка:
дорослий – 30 грн
дитячий – 20 грн
діти дошкільного віку – вхід безкоштовний.

Вхід до музею – лише за наявності захисної маски та після проходження температурного контролю!

Використання інтерактивних засобів у музеї тимчасово неможливе.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: