«Авіалінії Антонова» використовують засоби дезінфекції українського виробництва для літаків та екіпажів

Новини

Виконуючи рейси з доставки вантажів для боротьби з коронавірусом з Китаю до різних країн світу, авіакомпанія «Авіалінії Антонова» застосовує всіх необхідних заходів для збереження здоров’я членів льотних та технічних екіпажів літаків Ан-225 «Мрія», Ан-124-100 «Руслан» та Ан-22 «Антей». Під час виконання цих завдань вони повністю забезпечені засобами індивідуального захисту, включаючи маски, рукавички, комбінезони. Для дезінфекції шкіри рук та обличчя застосовується антисептичний засіб “Біоцид плюс”, для обробки літаків – робочий розчин дезінфікуючого засобу “Полідез”. Засоби створені та виробляються фахівцями української групи компаній “Біоцид”.

Про це повідомляється на сторінці ДП “АНТОНОВ” у Facebook.

Пропонуючи співпрацю, науковці зазначили: «Ми, як ніхто, розуміємо всю складність ситуації, з якою стикнулася наша країна та її громадяни в період всесвітньої пандемії, спричиненої вірусом COVID-19. Дізнавшись, як наші літаки та їх екіпажі в цей важкий період допомагають світу боротися з пандемією, ризикуючи власним здоров’ям, ми прийняли рішення допомогти та надати їм для використання дезінфікуючі засоби нового покоління».

Ці засоби захисту мають високий ступінь дезактивації вірусів протягом п’яти хвилин, що підтвердили відповідні тести, проведені на коронавірусі в лабораторії “Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського Національної Академії медичних наук України”. Вони мають низку переваг у порівнянні з антисептиками на спиртовій основі, не містять речовин, які можуть викликати токсичні та хімічні впливи на літак та його екіпаж, не спричиняють корозії металів, не зашкоджують обладнанню та інструментам.

ДП «АНТОНОВ» дякує українським науковцям за допомогу в забезпеченні безпеки співробітників підприємства під час виконання місій з доставки життєво необхідних засобів для боротьби з коронавірусом.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: