На КБ «Південне» здійснено чергову інформаційну атаку

Новини

На державне підприємство «Конструкторське бюро «Південне» здійснюється чергова хвиля інформаційних атак, метою яких є опорочення іміджу підприємства, представлення негативної інформації про його діяльність, колектив та керівництво.

Про це повідомляється сьогодні на сайті підприємства.

Навіть в непрості часи, викликані наслідками розповсюдження в країні коронавірусу, ці люди не перестають переслідувати власні корисні та відверто злочинні наміри.

Останньою подією стало розповсюдження сьогодні з підробленої електронної адреси та на бланку підприємства старого зразка фейкового «ПРЕС-РЕЛІЗУ» на російській мові, який містить недостовірну інформацію, в тому числі стосовно режиму роботи підприємства та звільнення працівників ДП «КБ «Південне». Такий «ПРЕС-РЕЛІЗ» був розісланий засобам масової інформації та вже опублікований у місцевих ЗМІ.

Звертаємось до представників засобів масової інформації з проханням більш уважно відноситися і перевіряти на достовірність факти та інформацію, які мають відверто деструктивний характер та негативно висвітлюють діяльність провідного підприємства космічної галузі України.

В свою чергу ДП «КБ «Південне», в встановленому чинним законодавством України порядку, звернеться до правоохоронних органів з метою встановлення та покарання зловмисників.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: