У Житомирі завершили зйомки фільму про Сергія Корольова

Новини

Художньо-документальний фільм про Сергія Корольова “Незламний. Шлях до мрії” незабаром покажуть на одному із загальнонаціональних каналів.

Про це Суспільному розповів режисер-постановник стрічки Петро Авраменко.

За його словами, творча група завершила зйомки і зараз працює над музикою, звуком та кольором. Уся постпродакшн робота має закінчитися у квітні.

Петро Авраменко: “Залишається тільки постпродакшн. Працюємо дистанційно. Звукорежисер займається тонуванням звуку, перекидає мені по інтернету. Слухаємо, перевіряємо, дивимося. Працюємо над музичними фонами, музичними підкладками. Євген Хмара – відомий композитор підписує з нами договір і дає свої композиції на використання в нашому фільмі. Працює наш продюсер Іван Кваша дистанційно. Ми з ним ведемо перемовини щодо показу цього фільму на національних каналах. Маємо величезну надію, що у нас все вдасться.

Петро Авраменко також сказав, що до співфінансування фільму, окрім Житомирської міської ради, має долучитися і обласна рада.

Петро Авраменко: “Нас запросили до обласної ради на бюджетну комісію, і депутати підтримали нас дофінансувати, але так сталося, що в країні і світі така ситуація. Маємо надію, що все буде добре. І з країною, і з нами, і з нашим фільмом”.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: