Через коронавірус на КБ «Південне» введено режим простою

Новини

В Україні та в усьому світі продовжується боротьба з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, яка у першу чергу характеризується жорсткими карантинними заходами та відповідним впровадженням обмежень з боку центральної та місцевої влади.

З урахуванням поточного стану епідемічної ситуації в Україні та з огляду на погіршення стану розповсюдження хвороби у країнах-партнерах, турбуючись про життя і здоров’я своїх співробітників, і з метою збереження можливості функціонування підприємства (у тому числі, забезпечення працівників фінансовими ресурсами) було прийнято рішення оголосити простій Державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля» з 1 квітня 2020 року.

Про це підприємство повідомило сьогодні на своїй сторінці у Facebook.

Вже розгорнуто роботи зі створення та впровадження системи конкретних дій, спрямованих на організацію дистанційної роботи, з урахуванням специфіки діяльності підприємства та його адаптації до функціонування в умовах карантину.

У штатному режимі з дотриманням усіх вимог з попередження захворювання коронавірусною інфекцією будуть працювати ті співробітники, на яких покладено забезпечення функціонування критичної інфраструктури та виключно необхідної виробничо-господарської діяльності підприємства.

Зазначимо, що ці вимушені кроки – лише тимчасові заходи, які застосовуються задля збереження колективу підприємства.

“Ця ситуація – виклик не тільки для нашого підприємства, економіки країни й галузі, але і для наших партнерів-замовників із світового космічного ринку. Лише об’єднавши зусилля колективу, усієї кооперації та за підтримки держави, ми зможемо гідно подолати ці непрості обставини”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: