“АНТОНОВ” пішов на карантин

Новини

З метою виконання заходів органів державної влади та міського самоврядування щодо запобігання короновірусу COVID-19, співробітники ДП “АНТОНОВ” крім працівників підрозділів, що виконують невідкладні роботи та роботи з життєзабезпечення діяльності підприємства, переводяться на дистанційну форму роботи на період з 18 березня до 3 квітня 2020 року.

Про це повідомило сьогодні підприємство на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що ДП «АНТОНОВ» було засноване 31 травня 1946 року під керівництвом видатного авіаконструктора Олега Костянтиновича Антонова.

За цей час колективом підприємства створено більше ста типів і модифікацій пасажирських, транспортних і спеціалізованих літаків, виготовлених у кількості більше 22 000 екземплярів. На літаках «АНТОНОВ» встановлено більше 500 світових рекордів.

На підприємстві працюють представники більше 200 професій і спеціальностей, повний штат конструкторів і вчених, що діють в 35 наукових напрямках, у тому числі таких рідкісних, як аеродинаміка й міцність літальних апаратів, механіка, гідравліка, теплотехніка, авіоніка, матеріалознавство.

Станом на 31 грудня 2019 року на підприємстві нараховувалось 9 499 працівників, з них ІТП: 5 487 осіб.

В травні 2015 року ДП “Антонов” увійшло до складу ДК “Укроборонпром”.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: