КБ «Південне» візьме участь у «Українському тижні» в Європарламенті

Новини

На запрошення Представництва України при ЄС Конструкторське бюро «Південне» (м. Дніпро) візьме участь у «Українському тижні», який проходитиме 3-5 березня 2020 року в Європейському Парламенті в Брюсселі (Королівство Бельгія).

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

На захід запрошені керівництво та члени Європарламенту, єврокомісари, провідні європейські політики та представники євроінституцій, дипкорпус, наукова спільнота, журналісти. Планується, що в офіційній церемонії відкриття «Українського тижня» візьме участь президент Європарламенту Давід Сассолі.

У кулуарах Європарламенту буде відкрито виставку «50 винаходів, подарованих Україною світові», на якій директор Європейського представництва ДП «КБ «Південне» Олег Венцковський нагадає присутнім про ключову роль України у «Морському старті», одному із найцікавіших і найбільш революційних міжнародних космічних проектів кінця XX століття, а також презентує європейській спільноті перспективні розробки, над якими працює КБ, зокрема, ракету-носій «Циклон-4М» та промислово-дослідну базу на Місяці.

Український тиждень» у найголовнішій політичній інституції ЄС – дієвий інструмент для просування України та зміцнення підтримки з боку Європейського Союзу й держав-членів, презентації інвестиційного та інноваційного потенціалу нашої держави, а також популяризації української культури.

UPD. У зв’язку з обмеженнями Європарламенту щодо проведення масових заходів через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 захід перенесено на невизначений термін.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: