NASA набирає астронавтів для польоту на Марс і Місяць: ВИМОГИ

Новини

NASA оголосило набір нових астронавтів для участі у програмі Artemis, метою якої є досягнення людиною поверхні Місяця і Марса. Про це повідомляє прес-служба NASA.

Заявки будуть прийматися з 2 по 31 березня. Кандидати повинні мати американське громадянство, а також диплом магістра в галузі науки, техніки, інженерії та математики.

Однак прийняти можуть і без зазначених дипломів. Для цього необхідно два роки пропрацювати над кандидатською дисертацією в суміжних областях науки, техніки або математики.

Є й інша альтернатива – наявність ступіню доктора медицини або остеопатичної медицини. Або – проходження курсів для льотчиків-випробувачів.

Загальна вимога до кандидатів – мати два роки професійного досвіду або ж 1000 годин нальоту на реактивних літаках у ранзі командира.

Подати заявку можна за хештегом #BeAnAstronaut на: www.usajobs.gov.

Спочатку кандидати повинні будуть пройти онлайн-тестування, яке може зайняти часу біля двох годин.

Для отримання додаткової інформації щодо вимог до нових астронавтів НАСА, відвідайте: http://www.nasa.gov/astronauts

NASA розраховує набрати нових астронавтів до середини 2021 року.

Довідка: Програма Artemisпрограма НАСА у кооперації із приватними компаніями та ЄКА щодо розвитку пілотованих космічних польотів. Її метою є «відправлення першої жінки та чергового чоловіка» на поверхню Місяця у 2024 році та створення тамтешньої інфраструктури із подальшими планами доправити астронавтів на Марс.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: