Колективу Державного космічного агентства України представили нового очільника

Новини

5 лютого 2020 року заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Світлана Панаіотіді представила колективу Державного космічного агентства нового очільника.

Про це повідомляється на сайті ДКА.

Володимир Усов пройшов конкурс, його обрано і призначено Головою ДКА. Звертаючись до колективу він, зокрема, сказав: «Ми з новою командою будемо будувати, забезпечувати нові умови і можливості, а не руйнувати те, що створено в ракетно-космічній галузі за багато років. Я хочу запросити всіх до спільної роботи, обмінюватися пропозиціями та ідеями. Нова команда дуже швидко представить план дій, нову стратегію».

За традицією новообраний Голова Державного космічного агентства публічно приніс присягу. «Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси людини. З гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки», – пообіцяв, приступаючи до роботи, Голова ДКА Володимир Усов.

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: