У Києві відбудеться спеціальний показ фільму «Аполлон-11»

Новини

10 лютого 2020 року у київському кінотеатрі «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), за підтримки Посольства США в Україні, відбудеться спеціальний показ фільму «Аполлон-11», присвяченого 50-річчю першої висадки людини на Місяць.

Створений з архівних кадрів, знятих на 70-міліметрову плівку і понад 11 тисяч годин аудіозаписів, “Аполлон-11” – унікальна можливість стати очевидцями першого польоту на Місяць і пережити ті знаменні дні 1969 року, коли людство зробило гігантський стрибок у майбутнє.
Фільм отримав приз за Найкращий монтаж документального фільму на фестивалі Sundance-2019, а також ще 45 нагород та 35 номінацій.

Перед сеансом на глядачів чекає презентація від «Конструкторського бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля» – науково-конструкторського підприємства з розроблення ракетно-космічної техніки. Гості матимуть змогу здійснити VR-прогулянку по науково-дослідницькій промисловій місячній базі розробки ДП «КБ «Південне», а після перегляду фільму – долучитися до дискусії «Освоєння Місяцю: історія та перспективи» за участі представників української космічної галузі.

Зустріч відбудеться у конференц-залі кінотеатру «Жовтень» о 19:20. Вхід на зустріч вільний.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/249006532757001/

Квитки: https://zhovten-kino.kiev.ua/movie/353016

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: