Новим Головою Державного космічного агентства України став Володимир Усов

Новини

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 24 січня 2020 року призначив Головою Державного космічного агентства Володимира Володимировича Усова.

Про це повідомляється на сайті КМУ.

27 грудня 2019 року Кабмін визначив Усова переможцем конкурсу на зайняття посади Голови Державного космічного агентства за результатами відповідної співбесіди, проведеної з кандидатами на зазначену посаду, пропозиції щодо яких внесено Комісією з питань вищого конкурсу державної служби. 

З 3 січня 2020 року, на виконання вимог Закону України «Про очищення влади», було розпочато перевірку стосовно кандидата на посаду Голови Державного космічного агентства України Володимира Усова. Перевірка проходила відповідно до Постанови КМУ від 25 березня 2015 р. № 171.

Нагадаємо, що з 25 по 29 листопада 2019 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби проходив конкурс на зайняття посади Голови Державного космічного агентства України.

Конкурс було оголошено Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1039-р від 3 листопада 2019 року після того, як Розпорядженням №1021-р від того ж числа Уряд звільнив з цієї посади Павла Дегтяренка.

Про перебіг конкурсу ми писали на нашому сайті: http://space.com.ua/…/rezultati-konkursu-na-zajnyattya-pos…/

Володимир Володимирович Усов народився 23 вересня 1983 року в місті Одесі. Закінчив Одеський національний морський університет. Був членом Партії промисловців і підприємців України та партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, балотувався до міської ради і Верховної Ради, але невдало. Підприємець. Створив фабрику 3D-друку Kwambio і видавництво електронних підручників «Гутенбергз».

UPD: Дивно, але в новині на сайті Кабінету Міністрів України про прийняття Урядом 24 січня низки кадрових рішень прибрали рядок про призначення Володимира Усова Головою Державного космічного агентства України. 

26.01.2020:

27.01.2020:

Підписуйтесь на нас в Telegram: тут найцікавіші аерокосмічні новини!

Поділитися новиною: